Nosaltres

JORDI ANGUILA FERRER

Cap de projectes i cap d’àrea de gestió integral de les obres.

Em dic Jordi Anguila i vaig néixer l’any 1980. Visc i treballo a Torroella de Montgrí – Baix Empordà.

Exerceixo la professió liberal d’ARQUITECTE TÈCNIC, diplomat el 2003 per l’UdG  (Universitat de Girona).

Col·legiat nº 1063 al Col·legi d’ Arquitectes Tècnics de Girona des del 2003.

Disposo d’un despatx dedicat a oferir els serveis professionals en l’edificació al Passeig Vicenç Bou nº 19 baixos, de Torroella de Montgrí (17257) Girona. Arquitecte tècnic assessor a l’administració pública local.

Em desplaço a peu d’obra, quan s’escau i sempre que ho requereix el seguiment d’execució, jo i l’equip de tècnics que treballem i/o col·laborem per tal de controlar els processos relacionats amb l’obra d’edificació, tant si es tracta d’obra nova com la rehabilitació.

Estic especialitzar en el control d’obra relacionat segons les meves competències (Definides per la LOE), essent la Direcció d’Execució Material durant l’execució d’obra i el Programa i seguiment del Control de Qualitat dels materials utilitzats.

Formació Acadèmica

Disposo del títol de Grau en Tècnic Superior de Prevenció de Riscos Laborals i per tant també assumeixo la Coordinació de Seguretat i Salut en fase de projecte i/o durant l’execució d’obra.

Trajectòria Professional

He participat en projecte d’ajuda Humanitària a Haití, vaig ser professor a l’institut Gaudí de la Construcció de Girona, assessoro a diferents Administracions locals, col·laboro en diferents despatxos d’Arquitectes i Decoradors, i constantment estic evolucionant aprenent i dirigint les tècniques de la construcció, tant les tradicional catalanes com les més modernes, des dels murs de pedra i sostre de fusta i d’encanyissat fins als murs i lloses de formigó blanc entre molts altres processos…

NURIA CASTELLÀ

Responsable de l’àrea de dibuix i de coordinar certificats a l’habitatge usat i etiquetes

Delineant Industrial de 2n. Grau.       1999  IESI  La Bisbal d’Empordà

Tècnica en Desenvolupament i aplicació de projectes de construcció 2002

Amb una gran capacitat metòdica. Com a responsable de la delineació i gestió de sistemes de treball, vetlla pel seguiment del treball de camp, projecte a l’oficina i tramitacions.

NARCÍS SUREDA

Becari en practiques de 2º Cicle, i futur aliat en la tasca de projectar i disseny 3D

Actiu, dinàmic i enèrgic, treballa per aprendre i poder decidir les seves aspiracions de futur